RESERVERAD
... för dig?


Nätverk
– För tillfället hyr vi inte ut några platser pga Corona. Men vi nätverkar gärna fortfarande. 

Bli en del av vårt nätverk

Vi tror på att göra det man är bäst på och samarbeta med andra som är bäst på sin gebit. Vi söker därför alltid nya samarbetspartners. Vi erbjuder nu arbetsplatser hos oss.

Vill du sitta i en av stans kanske mest inspirerande miljöer och ha tillgång till en lokal där du kan ha egna event, mingel, föreläsningar eller kanske utställningar? Vill du veta mer eller redan känner att du vill sitta med oss; skicka in en förfrågan där du berättar lite kort om dig och dina ambitioner.

Du får gärna vara en fena på programmering och app-utveckling eller älska det skrivna ordet. Vi jobbar med branding, design och kommunikation har du något som skulle kompa oss är vi öppen för förslag. Vi vill gärna involvera dig i våra projekt men kan inte garanterar några uppdrag. Det är därför viktigt att du är driven i ditt egna företagande.

Så här ser det ut hos oss …

Information

När du hyr plats hos oss ingår följande:
KAFFE & TE. Fikabröd eller frukt får du gärna bidra med, ibland ; )
INTERNET. Surfa på oss så slipper du den extra kostnaden.
SKRIVARE. Bra att ha även om det mesta är digitalt idag.
MOTIONSCYKEL. Ja, bra va’! Man ska ju röra på sig regelbundet.
KONFERENS. Mötesplats med konferensbord för åtta personer eller …
EVENEMANGSLOKAL. … vill ni hitta på events, föreläsningar eller mingel för större sällskap har du tillgång till en helt entréplan till förfogande.
– CENTRALT LÄGE. Kontoret ligger granne med Rådhuset. Ett strategiskt läge – centralt men ändå inte mitt ”centrumbruset”. Det finns gott om parkeringsmöjligheter runt om.
DYGNET-RUNT-ÖPPET. Du jobbar när du vill.
… OCH KÄRLEK. Vi har ett gediget nätverk, lång erfarenhet och bred kompetens inom vår bransch – som vi så klart delar med oss av.

Lokalen

Vår inspirerande lokal består av två plan;

LOUNGEN
På entréplan välkomnas du av en bar (som är flyttbar om man vill möblera om), en soffgrupp för lättare möten, fikapauser eller bara en powernap. Det finns även ett större konferensbord för möten upp till åtta personer. Vid det stora och vackra fönstret finns det kuddar att luta sig tillbaka på om man vill variera arbetsplats för en stund. Väldigt uppskattad på mingel.

Tanken med detta rum är att det ska fungera som ett flexibelt rum där man kan anpassa möbleringen utifrån behov. Din fantasi sätter gränserna. Vi tänker mingel, barhäng, föreläsningar, utbildningar och utställningar.
Vad tänker du?

ATELJÉN
På övre planet jobbar vi. Här har vi för närvarande fem arbetsstationer/skrivbord, kök, fikaplats, motionscykel, skrivarrum (med förråd) och toalett. Allt i en härligt inredd miljö som kunderna älskar att komma till.

Allt ovan till det generösa priset; 2500/mån 

Så vad säger du, låter det spännande?
Ska vi ses över en fika och se om vi passar ihop?
Hör av dig på maillänken nedan eller chatta med oss via FB Messenger.

Kudos!
Anna & Peter

Kontakta oss