RESERVERAD
... för dig?


Nätverk

Bli en del av vårt nätverk

Vi tror på att göra det man är bäst på och samarbeta med andra som är bäst på sin gebit. Vi söker därför alltid nya samarbetspartners. Just nu kan vi även erbjuda arbetsplatser hos oss.

Vill du sitta i en av stans kanske mest inspirerande miljöer och ha tillgång till en lokal där du kan ha egna event, föreläsningar eller kanske utställningar? Vill du veta mer eller redan känner att du vill sitta med oss; skicka in en förfrågan där du berättar lite kort om dig och dina ambitioner.

Du får gärna vara en fena på programmering och app-utveckling eller älska det skrivna ordet. Vi vill gärna involvera dig i våra projekt men kan inte garanterar några uppdrag. Det är därför viktigt att du är driven i ditt egna företagande.

Ja, jag är intresserad. I alla fall nyfiken 

 

Pssst!
Lokalerna är fortfarande under uppbyggnad. På entréplan kommer vi ha en bardisk, soffgrupp och konferensbord för mer avslappnade häng/möten, en flyttbar bardisk och en konferensdel. Tanken med detta rum är att det ska fungera som ett flexibelt rum där man kan anpassa möbleringen utifrån behov. Din fantasi sätter gränserna. Vi tänker mingel, barhäng, föreläsningar, utbildningar och utställningar. Vad tänker du?

Ta gärna en titt i och utanför våra trevliga lokaler för en inblick i hur det ser ut just nu;

 

Vill du samarbeta med oss utan att sitta med oss? Hör av dig så ses vi över en fika och känner på varandra.