Kudos – En kärlekshistoria i tre akter

Akt 1 – Kärleken till yrket

Året 1994 fann sig Peter vid ett vägskäl. Den ena vägen ledde till en karriär som yrkesmilitär. Den andra till fortsatta studier. Han kunde se att den vägen kantades av spännande ämnen som formgivning, digitala media, fotografi och kommunikationsvetenskap. Han valde den senare och fann en kärlek till yrket han inte tidigare anat. Efter utbildningen finslipade han sina kunskaper på diverse webb- och reklambyråer i Mellansverige och Stockholm innan han rekryterades till en byrå i Sundsvall. Vid samma tid hade Anna, efter avslutade studier inom kommunikation och grafisk design, startat en byrå vid namn Sweet Williams tillsammans med några studiekamrater. Med passion för professionen och hårt arbete blev byrån på kort tid en av Norrlands mest framgångsrika byråer.

Akt 2 – Kärleken till varandra

2003 korsas Annas och Peters vägar i en rökig bar. Tycke uppstår omedelbart. Föga anade de att de i själva verket var konkurrenter. Intrigen tätnar när de slåss om samma uppdrag och Peters chef oroas av risken för industrispionage. Hur ska det gå för de förälskade tu? Ska deras passion för jobbet sätta käpparna i hjulet för kärleken? När stora förändringar på Peters jobb uppstår ser de sin chans. Peter hoppar av och startar en egen designstudio. Anna och Peter är inte längre konkurrenter och friden lägger sig över staden. Nu kan de samarbeta istället och komplettera varandras kompetenser.

Akt 3 – Kärleken till kundnyttan

Några år har passerat och våra huvudpersoner bor numera i Norrköping. Peter driver alltjämt designstudion Paizano. Anna har arbetat som Informationsansvarig och Kommunikationschef inom offentlig sektor. De längtar båda efter att återigen arbeta ihop och vet att de tillsammans kan göra mer för sina kunder. De bestämmer sig för att denna gång löpa linan ut, de ska bygga en gemensam byrå. 2017 föds varumärkes- och designbyrån KUDOS*. Kudos mission är att hjälpa modiga kunder nå sin fulla potential genom att bygga starka varumärken. Oavsett om det gäller företagets, produkten, tjänsten eller det personliga varumärket. I maj slår vi upp vårt nya kontor på Nya Rådstugugatan 3 i Norrköping.

Så kära kunder, nya som gamla, välkomna till den lite kärleksfullare byrån!

 

*Kudos betyder heder eller ära. Det används ofta som beröm för en prestation.